chipnautikaVaš pouzdan partner za nautička rešenja
Akcije
NAPOMENA: Sve cene su prikazane u dinarskoj vrednosti sa uračunatim PDV-om.
Duplirajte zabavu II
Da li ste želeli da se provedete sa drugarima, a niste imali kako? CHIP nautika vam nudi mogućnost: kupite komplet koji se sastoji od čamca, motora,i ostvarite popust uživajući sa drugarima na мору, Adi, Savi ili Dunavu po vrućem letnjem danu.
CD240    AL pod
CD240    AL podCD240    AL pod
CD240 AL pod

Čamac namenjen kao pomoćni na većim plovilima sa četiri D ring prohromske tačke za dizanje ili kao poseban čamac za razonodu. Aluminijumski pod, deblje krmeno zrcalo, čvršće sedište daju mu dodatnu krutost, kao i drugi luksuzni dodaci poput bočnih rukohvata od konopca, četiri prohromska ringa za dizanje, dodatni prohromski ringovi za manipulaciju,  opredeljuje ga i za zahtevnije namene (pomoćni čamacna reci i na moru, pecanje itd.). Izradjen od PVC materijala 0.9mm. Isporucuje se sa kompletnom dodatnom opremom koja je uracunata u cenu proizvoda: par aluminijumskih vesala, nožna pumpa , transportna torba i pribor za sitne popravke.  Težina samog čamca spremnog za plovidbu je približno  40  Kg. 

U kombinaciji sa vanbrodskim motorom Hidea 2.5 HP pogledajte OVDE

Takodje možete pogledati i na facebook-u   OVDE   ili    OVDE

Svi tehnički podaci dati na sajtu su samo informativnog karaktera, pre narudžbe proveriti kod prodavca tačne podatke

CENA: 69,101 din
HDF2.5HS
HDF2.5HS

Namanji motor proizvodnog asortimana fabrike HIDEA namenjen je kako našim plovilima CH240AM i CH240AL tako i svim ostalim čamcima koji imaju potrebe za pogonom ove snage i kratke osovine. Težina samog motora oko 17 Kg. Nulti servis je besplatan!

U kombinaciji sa čamcem CH240Al pogledaj OVDE

CENA: 63,720 din
UŠTEDITE: 8,496 din
AKCIJSKA CENA ZA 2 ARTIKLA: 124,325 din
UŠTEDA: 8,496 din

Copyright CHIP © 1997-2024. All rights reserved.